?

Log in

No account? Create an account
 

Group locked pics aren't showing in community

About  

Previous Entry Group locked pics aren't showing in community Jun. 28th, 2005 @ 12:39 am Next Entry
I made a special group just for a community I wanted to post pics in. But no one in that community can see the pics.

I don't know what I'm doing wrong. Both the security and the copying tabs are set to this group.
Current Mood: frustratedfrustrated
Leave a comment
[User Picture Icon]
From:jackola
Date:July 8th, 2005 02:47 am (UTC)
(Link)
you would have to add each individual member of the community to your group list.
[User Picture Icon]
From:kiarapanther
Date:July 8th, 2005 02:56 am (UTC)
(Link)
Then what is the point of the "groups(all)" option that was already in place when I got access to the galleries with my paid account?
[User Picture Icon]
From:jackola
Date:July 8th, 2005 03:01 am (UTC)
(Link)
GROUPS are groups of USERS. Adding a community to a group doesn't do anything, really. Maybe they could make it so that adding a community allows members of that community to view the picture, but for now I'm quite sure that's not how it works.

Groups(All) means all groups you've already defined... nothing to do with communities.

ps: i lovehate it when people pull the "but i got a paid account!" card.
[User Picture Icon]
From:kiarapanther
Date:July 8th, 2005 03:15 am (UTC)
(Link)
Well considering I didnt get access to the galleries until I got a paid account, I thought it was relevant.

I certainly wasn't meaning to be snarky. Just was confused as to what the Groups(all) function was...and was pointing out that it was already in place once I got access to the galleries, as opposed to one of the functions I might have set up that transfered over from when I had a free account.
(Leave a comment)
Top of Page Powered by LiveJournal.com