?

Log in

No account? Create an account
 

If I look at the "manage your galleries" page it shows that my…

About  

Previous Entry Apr. 30th, 2005 @ 10:21 pm Next Entry
If I look at the "manage your galleries" page it shows that my Unsorted gallery has one picture. I can't find this picture. If I look in that gallery there don't seem to be any pictures (The Gallery Preview section says "No pictures in this gallery"). Am I missing something, or is this a bug?
Leave a comment
[User Picture Icon]
From:koyaanisqatsi
Date:May 2nd, 2005 08:19 pm (UTC)
(Link)
I have the same problem. The picture's listed as public, and shows up on others' view of my comments page, but doesn't show when trying to view the "public" gallery directly. My vote: bug.
[User Picture Icon]
From:rainbow_goddess
Date:May 2nd, 2005 08:33 pm (UTC)
(Link)
Same thing happens to me when I try to view my galleries.
From:99nails
Date:May 2nd, 2005 09:04 pm (UTC)
(Link)
same here. i can't get any of my pictures to show public now, either.
[User Picture Icon]
From:mahlon
Date:May 2nd, 2005 09:38 pm (UTC)
(Link)
Sounds like your counts got off. We're aware of this happening, and until we find the root cause of it, have a tool to reset to the correct values.

Go here and check/fix your counts.
[User Picture Icon]
From:banana
Date:May 3rd, 2005 01:38 pm (UTC)
(Link)
Thanks, that fixed it. Don't know if this message is of any use to you:
Dev: Fix Counts
Starting check...
Error: 9017-1-255: old=1, correct=0
Errors found.
(Leave a comment)
Top of Page Powered by LiveJournal.com