?

Log in

No account? Create an account
 

uploading problems today

About  

Previous Entry uploading problems today Jan. 19th, 2005 @ 05:59 pm Next Entry
Been having troubles uploading today. Most of my uploads terminate with a white screen and the error message:

Server Error: couldn't parse upload: Couldn't find separator, no more data to read

And when it gets further than that there is a blank (whatever by whatever) spot where an image should be in the post upload page. When it has succeeded today, galleries (snow) say it has 4 images in it but there are only three.
Leave a comment
From:paulkakley
Date:January 20th, 2005 12:34 am (UTC)
(Link)
There did seem to be a down time today with the "scrapbook" portion of LJ, but I really kind of expected that after the events of this past weekend, and posts that Lj has made about picture hosting down times. Everything seems to be up and running again, try deleting the pics that didn't "take" then and re-posting them now.
Hope that it helped.
[User Picture Icon]
From:starfallz
Date:January 20th, 2005 01:27 am (UTC)
(Link)
I couldn't even get to my FotoBilder account today. :( I'm figuring it is left over from the server problems.
[User Picture Icon]
From:whitaker
Date:January 20th, 2005 02:22 am (UTC)
(Link)
We've been having problems with some of the fotobilder web nodes crashing... that's unrelated to the previous power outage issues, but still something we're working to resolve.
[User Picture Icon]
From:starfallz
Date:January 20th, 2005 03:05 am (UTC)
(Link)
Thanks for the input. :)
[User Picture Icon]
From:backrow
Date:January 20th, 2005 08:11 pm (UTC)
(Link)
Yeah thanks. The info helps cos at least someone is working on it.
[User Picture Icon]
From:backrow
Date:January 20th, 2005 08:11 pm (UTC)
(Link)
I had trouble too. It wouldn't even load for a while.
[User Picture Icon]
From:lsur
Date:January 20th, 2005 11:23 am (UTC)
(Link)
Same here, no access and LJ Journal pics missing.
[User Picture Icon]
From:lsur
Date:January 20th, 2005 04:55 pm (UTC)
(Link)
Seems fine now though :¬)
[User Picture Icon]
From:backrow
Date:January 20th, 2005 08:12 pm (UTC)
(Link)
Yeah its working great today
[User Picture Icon]
From:mr_raven_blade
Date:January 20th, 2005 11:51 pm (UTC)
(Link)
I just had this happen to me. Its down again :(
[User Picture Icon]
From:lieumorrison
Date:January 21st, 2005 12:08 am (UTC)
(Link)
Yeah, I've been getting the some error for a couple of hours now. Tried all kinds differnt pics and tried form both a PC and a Mac, also tried IE and Firefox.
(Leave a comment)
Top of Page Powered by LiveJournal.com