?

Log in

No account? Create an account
 

Customization Failure

About  

Previous Entry Customization Failure Dec. 26th, 2005 @ 03:52 pm Next Entry
I've been spending the past couple of hours attempting to manually edit a pre-existing layer. Specifically:
Layout - Positive Contact
Theme - (Layout Default)

I then go to customization- Edit- Colors
I change Page Background to #000000
Then I click Save Settings. I get the exact same page as is shown in a prior post.
I go to http://pics.livejournal.com/quasipsyco/ to look at my changes and Voila, exactly the same as the default no matter what I do.

I've tried just changing the default title to Photo's and Art (instead of the default Fantabulous Galleria), but none of the changes are sticking.

If I go back into to Customization, I have the Edit and Delete options. Going into Edit shows that the defaults are right back where they were.
Leave a comment
[User Picture Icon]
From:kunzite1
Date:December 27th, 2005 03:28 am (UTC)

(Link)
similar issue here.
[User Picture Icon]
From:quasipsyco
Date:December 27th, 2005 03:34 am (UTC)
(Link)
Strange, your link "here" goes to the same spot as my link "in a prior post" that I mentioned above.

The difference between my post and the one both of us have linked to is that my post is not just about the error message, it's about the fact that changes or customizations are not actually happening.

In your reply to that prior post you said, "editing pre-existing layers manually (fb's equivalent to lj's layeredit.bml) works fine."

Being that I was trying to edit a pre-existing layer and it wasn't working, perhaps I am doing something wrong? Maybe I am editing through an invalid method?

If you could please be a bit clearer, it would help.

Thank you
[User Picture Icon]
From:kunzite1
Date:December 27th, 2005 03:41 am (UTC)

(Link)
heh. i didn't read your entire post. sorry. :\

pressing the "edit" button on the style page that then gives you all the different options is one page.

i'm talking about the edit buttons on this page. this method works.

clicking "[Edit]" on this page and then the "customize further" section on the following page does not work.
[User Picture Icon]
From:quasipsyco
Date:December 27th, 2005 03:56 am (UTC)
(Link)
I tried the link you provided and I seem to be stuck in a loop that does not really provide any options to customize the Positive Contact Layout. I think I'm missing something there.
[User Picture Icon]
From:qfemale
Date:December 27th, 2005 01:31 pm (UTC)
(Link)
Developers are aware of the problem and are working on it.
From:ninthmuse
Date:December 29th, 2005 03:32 am (UTC)
(Link)
I'm having the same problem. Is this a problem all users are having, or just some? :/
[User Picture Icon]
From:qfemale
Date:December 29th, 2005 09:52 am (UTC)
(Link)
I don't know that. I am having it too if that helps you?
(Leave a comment)
Top of Page Powered by LiveJournal.com